Eindejaar 2014 - Lunch

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eindejaar 2014

FEESTMENU
2015 – 2016


Gamba's in een rijke tomatensaus met spekjes
~ ~ ~
Delicatessenbord
~ ~ ~
Verse St.Jacobsschelp
~ ~ ~
Tongrolletjes Normandische wijze

----------------------------


Tomatenroomsoep

~ ~ ~
Zeebrugse vissoep* of Kreeftensoep* (suppl. 3€)

---------------------------


Kabeljauwhaasje in witte wijnsaus met verse prei en grijze garnalen

~ ~ ~
Parelhoenfilet in een porto-roomsausje met gebraiseerd witloof
~ ~ ~
Tongrolletjes Normandische wijze
~ ~ ~
Varkenshaasje in een roomsaus op Ardense wijze


35€/per persoon

5 kroketten of 1 puree per persoon inbegrepen
Deze gerechten kunnen ook afzonderlijk besteld worden (zie tabel hieronder)

Te bestellen vóór 21 en/of 28 december 2015.

Afhalen bestelling op 24 december en/of 31 december tussen 13.00 en 16.00u.




Voorgerechten

Gamba's in een rijke tomatensaus met spekjes

12 € pp

Delicatessenbord

14 € pp

Verse St. Jacobsschelp

9 € pp

½ Kreeft Belle-Vue

20 € pp

Gevarieerd visbord

20 € pp

Tongrolletjes Normandische wijze

6 € pp

 
 

Soepen

Tomatenroomsoep (1/2L)

3 € pp

Zeebrugse vissoep  (1/2L)

6 € pp

Kreeftensoep (1/2L)

6 € pp

 
 

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met prei en garnalen

18 € pp

Tongrolletjes Normandische wijze

23 € pp

Ragoût van hert

18 € pp

Lamsragoût met fijne groentjes

18 € pp

Parelhoenfilet met porto-roomsausje

18 € pp

Varkenshaasje op Ardense wijze

15 € pp

Rundstong in madeirasaus

11 € pp

Paling in tomaat en parijse champignons

20 € pp

Kreeft Belle-Vue (+/- 900gr)

40 € pp

Gevarieerde visschotel

24 € pp

Gevarieerde visschotel + ½ Kreeft

38 € pp

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu