Hoofdmenu:
FEESTMENU
2015 – 2016
Gamba's in een rijke tomatensaus met spekjes
~ ~ ~
Delicatessenbord
~ ~ ~
Verse St.Jacobsschelp
~ ~ ~
Tongrolletjes Normandische wijze
-
Tomatenroomsoep
~ ~ ~
Zeebrugse vissoep* of Kreeftensoep* (suppl. 3€)
-
Kabeljauwhaasje in witte wijnsaus met verse prei en grijze garnalen
~ ~ ~
Parelhoenfilet in een porto-
~ ~ ~
Tongrolletjes Normandische wijze
~ ~ ~
Varkenshaasje in een roomsaus op Ardense wijze
35€/per persoon
5 kroketten of 1 puree per persoon inbegrepen
Deze gerechten kunnen ook afzonderlijk besteld worden (zie tabel hieronder)
Te bestellen vóór 21 en/of 28 december 2015.
Afhalen bestelling op 24 december en/of 31 december tussen 13.00 en 16.00u.
Voorgerechten |
|
Gamba's in een rijke tomatensaus met spekjes |
12 € pp |
Delicatessenbord |
14 € pp |
Verse St. Jacobsschelp |
9 € pp |
½ Kreeft Belle- |
20 € pp |
Gevarieerd visbord |
20 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
6 € pp |
Soepen |
|
Tomatenroomsoep (1/2L) |
3 € pp |
Zeebrugse vissoep (1/2L) |
6 € pp |
Kreeftensoep (1/2L) |
6 € pp |
Hoofdgerechten |
|
Kabeljauwhaasje met prei en garnalen |
18 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
23 € pp |
Ragoût van hert |
18 € pp |
Lamsragoût met fijne groentjes |
18 € pp |
Parelhoenfilet met porto- |
18 € pp |
Varkenshaasje op Ardense wijze |
15 € pp |
Rundstong in madeirasaus |
11 € pp |
Paling in tomaat en parijse champignons |
20 € pp |
Kreeft Belle- |
40 € pp |
Gevarieerde visschotel |
24 € pp |
Gevarieerde visschotel + ½ Kreeft |
38 € pp |