Hoofdmenu:
FEESTGERECHTEN |
|
Voorgerechten |
|
Carpaccio van rundsvleees met rucola en parmezaan |
12 € pp |
Verse St. Jacobsschelp |
9 € pp |
½ Kreeft Belle- |
20 € pp |
Gevarieerd visbord |
20 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
16 € pp |
Soepen |
|
Pompoensoep (1/2L) |
3 € pp |
Zeebrugse vissoep (1/2L) |
6 € pp |
Kreeftensoep (1/2L) |
6 € pp |
Hoofdgerechten |
|
Kabeljauwhaasje met prei en garnalen |
20 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
23 € pp |
Kalkoennootjes in veenbessensaus |
18 € pp |
Stoofpotje van Parelhoen Zingara |
18 € pp |
Rundstong in madeirasaus |
14 € pp |
Paling in tomaat en parijse champignons |
24 € pp |
Kreeft Belle- |
40 € pp |
Gevarieerde visschotel |
25 € pp |
Gevarieerde visschotel + ½ Kreeft |
38 € pp |
5 kroketten of 1 puree per persoon inbegrepen |