Eindejaar 2015 - Lunch

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eindejaar 2015

FEESTGERECHTEN
2015 -2016


Te bestellen vóór 21 en/of 28 december 2015.
Afhalen bestelling op 24 december en/of 31 december tussen 13.00 en 16.00

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvleees met rucola en parmezaan

12 € pp

Verse St. Jacobsschelp

9 € pp

½ Kreeft Belle-Vue

20 € pp

Gevarieerd visbord

20 € pp

Tongrolletjes Normandische wijze

16 € pp

 
 

Soepen

Pompoensoep (1/2L)

3 € pp

Zeebrugse vissoep  (1/2L)

6 € pp

Kreeftensoep (1/2L)

6 € pp

 
 

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje met prei en garnalen

20 € pp

Tongrolletjes Normandische wijze

23 € pp

Kalkoennootjes in veenbessensaus

18 € pp

Stoofpotje van Parelhoen Zingara

18 € pp

Rundstong in madeirasaus

14 € pp

Paling in tomaat en parijse champignons

24 € pp

Kreeft Belle-Vue (+/- 900gr)

40 € pp

Gevarieerde visschotel

25 € pp

Gevarieerde visschotel + ½ Kreeft

38 € pp

 

5 kroketten of 1 puree per persoon inbegrepen

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu