Hoofdmenu:
Oudejaarsmenu |
|
Voorgerechten |
|
Verse St. Jacobsschelp |
9 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
15 € pp |
Scampi's in een 'duivels' sausje |
13 € pp |
Soepen |
|
Tomatenroomsoep (1/2L) |
3 € pp |
Zeebrugse vissoep (1/2L) |
6 € pp |
Witloofsoep (1/2L) |
3 € pp |
Hoofdgerechten |
|
Kabeljauwhaasje met prei en garnalen |
20 € pp |
Tongrolletjes Normandische wijze |
23 € pp |
Kalkoenbout met jagersaus, groene boontjes en witloof |
18 € pp |
Stoofpotje van konijnenfilet met jonge worteltjes |
18 € pp |
Eendenfilet in sinaasappelsaus |
18 € pp |
Rundstong in madeirasaus |
14 € pp |
Paling in tomaat en parijse champignons |
24 € pp |
Gevarieerde visschotel |
25 € pp |
Zalmschotel met tomaat garnaal |
15 € pp |
5 kroketten of 1 aardappelpuree per persoon inbegrepen |